Kookdemo's met AGA

Leer optimaal gebruik te maken en te koken met uw AGA fornuis

Dealer van

Bent u gepassioneerd door de AGA en heeft u altijd al eens willen ervaren hoe dit fornuis in actie werkt? Kom dan langs voor een boeiende AGA kookdemonstratie! Ontdek zelf de moeiteloze en plezierige kookervaring die de AGA biedt. In samenwerking met Saskia van Cooker at Home organiseren we regelmatig kookdemonstraties in onze showroom in Geldermalsen.

Wat laten we zien tijdens een demonstratie?

Tijdens deze demonstraties laten we u uitgebreid kennismaken met de vele mogelijkheden van de AGA, inclusief het proeven van heerlijke gerechten. Onze showroom biedt bovendien een overzicht van een aantal AGA-modellen, zodat u ze onderling kunt vergelijken.

Wie is Saskia?

Saskia Schepers is een gecertificeerde AGA-demonstrator en is opgeleid door AGA Engeland. Ze is niet alleen gediplomeerd kok, patissier en natuurvoedingsadviseur, maar ook auteur van twee AGA-kookboeken. Met haar jarenlange ervaring in het koken op de AGA en haar ruime ervaring in het geven van demonstraties en workshops, is Saskia de aangewezen persoon om u te laten zien hoe u met plezier op een AGA kookt. Ze legt niet alleen uit hóe u op een Aga kookt, maar ook waaróm deze manier van koken zo effectief is.

Data kookdemonstraties

Voor het jaar 2024 hebben we de volgende demonstratiedagen gepland:

  • Zaterdag 6 januari
  • Zaterdag 2 maart
  • Zaterdag 6 april

Onze demonstraties vinden plaats van 10.30 uur tot 16.30 uur.

U vindt onze showroom op het volgende adres: Iepenwei 16K 4191 PD Geldermalsen

Aanmelden

Graag van tevoren contact opnemen met Audrey voor aanmelding via telefoonnummer 0344-611367.