Falcon Fornuizen

Oudste fornuisproducent

Dealer van

Falcon: mooie, functionele en met de hand geproduceerde fornuizen

Falcon biedt u een uitgebreide collectie fornuizen, beschikbaar in diverse breedtes, met meerdere kookplaatopties en in verschillende stijlen en kleuren. Dit geeft u de mogelijkheid om uw fornuis precies af te stemmen op uw behoeften wat betreft kookstijl, esthetiek en kleur. Ongetwijfeld hebben we een Falcon fornuis dat aan al uw wensen voldoet.

GEPRODUCEERD IN HET VERENIGD KONINKRIJK
Alle Falcon fornuizen worden vervaardigd in de fabriek in Leamington Spa, Verenigd Koninkrijk. Door voortdurende investeringen in onze faciliteiten streven zij ernaar om de productie van de fornuizen in Groot-Brittannië te behouden.

DE JUISTE INGREDIËNTEN
Het productieproces van een Falcon fornuis is nauwgezet en tijdrovend. Ze maken uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit staal, dat zorgvuldig wordt bewerkt, gesneden, gereinigd, gepolijst, en uiteindelijk geëmailleerd of voorzien van hoogwaardige lak. Het stevige frame van het fornuis biedt een prachtige behuizing voor componenten van de hoogst mogelijke kwaliteit.

ERFGOED
Falcon is ’s werelds oudste producent van fornuizen en de maker van ’s werelds eerste vrijstaande fornuis, de Kitchener. Meer dan 185 jaar later produceren zij nog steeds fornuizen op dezelfde historische locatie, en ze koesteren het rijke en lange verleden met trots.

VERBONDENHEID
Falcon is niet alleen de maker van ’s werelds eerste vrijstaande fornuis; ze zijn ook onderdeel van AGA Rangemaster, de groep die thuis is voor ’s werelds meest inspirerende kookmerken, waaronder AGA, Rayburn, Stanley, Mercury en La Cornue. Hun ongeëvenaarde expertise op het gebied van koken staat garant voor hoogwaardige producten en een rijke culinaire ervaring.