Over AGA Service Team

Dealer van

Echte vakmensen met passie voor fornuizen van Aga en ilve

AGA Service Team (ASTservice) is een onderneming die is opgestart in maart 2006.

Sinds 1992 hebben wij ervaring op het gebied van service aan AGA fornuizen. Door het volgen van interne en externe opleidingen en het werk in de praktijk zijn wij zeer bekend met de merken AGA, Falcon en ILVE.

AGA Service Team werkt nauw samen met de Nederlandse importeurs van AGA en ILVE en daarbij aangesloten AGA Living Centers en Ilve Dealers als het gaat om de installatie van nieuwe fornuizen en het uitvoeren van service en garantie werkzaamheden.

Nog steeds is het voor ons een uitdaging om na een service bezoek een tevreden klant achter te laten. Wij streven ernaar een betrouwbare partner te zijn als het gaat om service aan uw fornuis.

Een aga fornuis koopt u voor het leven

Koken met gietijzer en ovens, dat maakt AGA zo uniek. De techniek is simpel en gebruiksvriendelijk en de resultaten fantastisch. De gietijzeren ovens zorgen voor de lekkerste smaken en beter behoud van vitamines. 

De gehele collectie van AGA is volledig elektrisch beschikbaar. De traditionele gasgestookte modellen kunnen nu ook omgebouwd worden naar elektrisch. Fijn voor uw portomonee! 

Ons team van vakmensen

Marco Robert

Regio Noord
06 162 730 52

Jan van Kooten

Regio Midden
06 281 302 44

Marco potman

Regio Zuid
06 104 641 35

Audrey de klerk

Planning
0344-611367